Запис Детальніше

Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” для студентів І курсу денної форми навчання факультету Економіки та підприємництва зі спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” для студентів І курсу денної форми навчання факультету Економіки та підприємництва зі спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”
 
Creator О.В. Климчук
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна “Технологія виробництва продукції рослинництва” є
комплексним навчальним курсом, в основі якого лежить рослинництво –
прикладна наука, що синтезує знання інших прикладних і теоретичних
дисциплін біологічного, технічного та економічного циклів. Завдання
рослинництва полягає в забезпеченні фізіологічних потреб населення
високоякісною продукцією харчування, тваринництва – кормами, переробну
промисловість – сировиною.
 
Date 2010-12-07
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1232
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1232