Запис Детальніше

Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Л.В. Польовий.
В.Д. Ящук.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2010-12-07
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1240
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1240