Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Л.В. Польовий.
В.Д. Ящук. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проектування підприємств по переробці м’яса і м’ясних продуктів Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 1302 «Зооінженерія» спеціальність 7.130201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Date |
2010-12-07
2010-04-06 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1240
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1240
|
|