Запис Детальніше

Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
 
Creator Паламарчук І.П.
Паламарчук І.І.
Зозуляк І.А..
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Опанування дисципліни дозволяє студентам вміти: розрахувати типові
процеси переробних та харчових технологій, визначити основні розміри
апаратів, вибрати оптимальні режими технологічних процесів з метою економії
та забезпечення екологічних вимог.
 
Date 2010-12-07
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1250
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1250