Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Паламарчук І.І. Зозуляк І.А.. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Опанування дисципліни дозволяє студентам вміти: розрахувати типові процеси переробних та харчових технологій, визначити основні розміри апаратів, вибрати оптимальні режими технологічних процесів з метою економії та забезпечення екологічних вимог. |
|
Date |
2010-12-07
2010-04-06 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1250
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1250
|
|