Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
 
Creator Власенко В.В.
Гаврилюк М.Д.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2010-12-03
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1275
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1275