Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Гаврилюк М.Д. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2010-12-03
2010-04-06 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1275
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1275
|
|