Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання зі спеціальності 8.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання зі спеціальності 8.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. Семко Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розраховано для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня 8.130 201. |
|
Date |
2010-12-03
2010-04-06 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1276
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1276
|
|