Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання зі спеціальності 8.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання зі спеціальності 8.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Власенко В.В.
Новаленко Н.О.
Семко Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розраховано для студентів спеціальності «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-
кваліфікаційного рівня 8.130 201.
 
Date 2010-12-03
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1276
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1276