Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Овсієнко С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія
виробництва продукції вівчарства і козівництва” з врахуванням вимог
кредитно-модульної системи організації навчального процесу
(КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання за
напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва”.
 
Date 2010-12-03
2010-04-06
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1280
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1280