Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні рекомендації до проведення та виконання практичних завдань і організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання факультету менеджменту
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні рекомендації до проведення та виконання практичних завдань і організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання факультету менеджменту
|
|
Creator |
Постернак Л.І
Огороднічук Г.М. Шевчук Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва". Рекомендовано для студентів факультету менеджменту заочної форми навчання. |
|
Date |
2010-12-03
2010-04-07 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1332
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1332
|
|