Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу 3 «Технологія виробництва м’яса птиці різних видів» для студентів денної та заочної форм навчання для студентів денної форми навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу 3 «Технологія виробництва м’яса птиці різних видів» для студентів денної та заочної форм навчання для студентів денної форми навчання
|
|
Creator |
Царук Л. Л.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Курсовий проект з технології виробництва продукції птахівництва є важливою складовою навчального процесу при підготовці технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва. Він спрямований на поглиблення спеціальних знань, набуття навичок наукової роботи, вміння користуватися методичною літературою і посібниками, проводити необхідні розрахунки і робити відповідні висновки. У методичних вказівках викладена тематика проектів, приклади і методика виконання, структура, список літератури. |
|
Date |
2010-12-03
2010-04-07 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1335
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1335
|
|