Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу 3 «Технологія виробництва м’яса птиці різних видів» для студентів денної та заочної форм навчання для студентів денної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з розділу 3 «Технологія виробництва м’яса птиці різних видів» для студентів денної та заочної форм навчання для студентів денної форми навчання
 
Creator Царук Л. Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курсовий проект з технології виробництва продукції птахівництва є
важливою складовою навчального процесу при підготовці технологів з
виробництва і переробки продукції тваринництва. Він спрямований на
поглиблення спеціальних знань, набуття навичок наукової роботи, вміння
користуватися методичною літературою і посібниками, проводити необхідні
розрахунки і робити відповідні висновки.
У методичних вказівках викладена тематика проектів, приклади і
методика виконання, структура, список літератури.
 
Date 2010-12-03
2010-04-07
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1335
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1335