Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки, кредитно-модульна система організації навчального процесу студентів денної форми навчання напрям підготовки 6. 090 102 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки, кредитно-модульна система організації навчального процесу студентів денної форми навчання напрям підготовки 6. 090 102 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва»
 
Creator А.В. Гуцол
М.О. Мазуренко
Н.В. Гуцол
Г.І. Льотка
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вказівки розраховані для студентів факультету технології виробництва і
переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090 102
«Бакалавр» за напрямом підготовки технології виробництва і переробки
продукції тваринництва.
Ухвалено на засіданні методичної комісії факультету технології
виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2010-12-03
2010-04-07
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1339
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1339