Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки, кредитно-модульна система організації навчального процесу студентів денної форми навчання напрям підготовки 6. 090 102 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки, кредитно-модульна система організації навчального процесу студентів денної форми навчання напрям підготовки 6. 090 102 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва»
|
|
Creator |
А.В. Гуцол
М.О. Мазуренко Н.В. Гуцол Г.І. Льотка |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Вказівки розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090 102 «Бакалавр» за напрямом підготовки технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Ухвалено на засіданні методичної комісії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва. |
|
Date |
2010-12-03
2010-04-07 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1339
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1339
|
|