Методичні вказівки та завдання з дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки продукції тваринництва» до виконання самостійної роботи «Норми технологічного проектування м'ясо-жирового корпусу»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки та завдання з дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки продукції тваринництва» до виконання самостійної роботи «Норми технологічного проектування м'ясо-жирового корпусу»
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Бандура В.М. Берник І.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В роботі представлено основи технологічного та технічного розрахунку (сировини, основного технологічного обладнання, площ основних та допоміжних приміщень, робочої сили) основних цехів м`ясо-жирового корпусу, а саме забійного, субпродуктового, кишкового, шкуроконсервувального та жирового. |
|
Date |
2010-12-03
2010-04-08 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1369
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1369
|
|