Запис Детальніше

Методичні вказівки та завдання з дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки продукції тваринництва» до виконання самостійної роботи «Норми технологічного проектування м'ясо-жирового корпусу»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та завдання з дисципліни «Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки продукції тваринництва» до виконання самостійної роботи «Норми технологічного проектування м'ясо-жирового корпусу»
 
Creator Паламарчук І.П.
Бандура В.М.
Берник І.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В роботі представлено основи технологічного та технічного розрахунку (сировини, основного технологічного обладнання, площ основних та
допоміжних приміщень, робочої сили) основних цехів м`ясо-жирового корпусу,
а саме забійного, субпродуктового, кишкового, шкуроконсервувального та
жирового.
 
Date 2010-12-03
2010-04-08
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1369
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1369