Запис Детальніше

Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Creator Власенко В.В.
Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального
плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і
молочні продукти".
Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі
спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2010-12-03
2010-04-13
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1433
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1433