Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
 
Creator Бережнюк Н.А.
Постернак Л.І.
Огороднічук Г.М.
Шевчук Т.В.
Непорочна О.Т.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Робоча програма з навчальної практики студентам факультетів
економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-
кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення
теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають
дисципліну.
 
Date 2010-12-02
2010-07-05
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1593
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1593