Запис Детальніше

Технології зберігання плодів, овочів і картоплі: Навчальний посібник

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технології зберігання плодів, овочів і картоплі: Навчальний посібник
 
Creator Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У навчальному посібнику висвітлено особливості плодів овочів і картоплі
як об’єкта зберігання. Проаналізовано технології вирощування плодоовочевої
продукції залежно від її якості. У ньому подано новітні сучасні досягнення
вітчизняної науки і практики в галузі технології зберігання плодів, овочів і
картоплі.
Мета посібника – забезпечення глибоких теоретичних знань з наступним
застосуванням їх на практиці, що дасть можливість формувати
висококваліфікованих фахівців вищої школи.
Посібник орієнтований на підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів
у вищих навчальних закладах ІІ–IV рівнів акредитації.
 
Date 2010-11-29
2010-07-08
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1623
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1623