Технології зберігання плодів, овочів і картоплі: Навчальний посібник
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технології зберігання плодів, овочів і картоплі: Навчальний посібник
|
|
Creator |
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І. |
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У навчальному посібнику висвітлено особливості плодів овочів і картоплі як об’єкта зберігання. Проаналізовано технології вирощування плодоовочевої продукції залежно від її якості. У ньому подано новітні сучасні досягнення вітчизняної науки і практики в галузі технології зберігання плодів, овочів і картоплі. Мета посібника – забезпечення глибоких теоретичних знань з наступним застосуванням їх на практиці, що дасть можливість формувати висококваліфікованих фахівців вищої школи. Посібник орієнтований на підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів у вищих навчальних закладах ІІ–IV рівнів акредитації. |
|
Date |
2010-11-29
2010-07-08 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1623
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1623
|
|