Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами вищих сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами вищих сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики
України
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні
лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції
рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та
зберіганні продукції рослинництва.
Розрахована на студентів агрономічного факультету
 
Date 2010-09-06
2010-09-06
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1678
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1678