Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Давимока О.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та зберіганні продукції рослинництва. Розрахована на студентів факультету обліку і аудиту |
|
Date |
2010-09-06
2010-09-06 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1680
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1680
|
|