Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні
лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції
рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та
зберіганні продукції рослинництва.
Розрахована на студентів факультету обліку і аудиту
 
Date 2010-09-06
2010-09-06
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1680
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1680