Запис Детальніше

Технологія зберігання, переробка продукції рослинництва і стандартизація та управління її якістю. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму 0305 «Облік і аудит» ( спеціальність 6.030509 – «Облік і аудит»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання, переробка продукції рослинництва і стандартизація та управління її якістю. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму 0305 «Облік і аудит» ( спеціальність 6.030509 – «Облік і аудит»
 
Creator Чернецький В.М.
Вдовенко С.А.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від
характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції
рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага
питанням нормування якості, новим способам зберігання та переробки,
економічним і правовим основам в технології зберігання та переробки з
основами стандартизації
Призначення для студентів факультету економіки та підприємництва.
 
Date 2010-11-29
2010-09-14
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1734
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1734