Технологія зберігання, переробка продукції рослинництва і стандартизація та управління її якістю. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму 0305 «Облік і аудит» ( спеціальність 6.030509 – «Облік і аудит»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання, переробка продукції рослинництва і стандартизація та управління її якістю. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму 0305 «Облік і аудит» ( спеціальність 6.030509 – «Облік і аудит»
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Вдовенко С.А. Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Давимока О.В. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага питанням нормування якості, новим способам зберігання та переробки, економічним і правовим основам в технології зберігання та переробки з основами стандартизації Призначення для студентів факультету економіки та підприємництва. |
|
Date |
2010-11-29
2010-09-14 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1734
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1734
|
|