Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
Creator |
Овсієнко С.М.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни "Технологія виробництва продукції вівчарства". Рекомендовано для студентів заочної форми навчання, напрям підготовки 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" |
|
Date |
2010-10-18
2010-10-18 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1887
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1887
|
|