Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Овсієнко С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та робочої програми з навчальної дисципліни "Технологія
виробництва продукції вівчарства". Рекомендовано для студентів
заочної форми навчання, напрям підготовки 6.090102 "Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва"
 
Date 2010-10-18
2010-10-18
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1887
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1887