Запис Детальніше

Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
 
Creator Бережнюк Н.А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального
плану та програми з дисципліни "Вступ до спеціальності" з
врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації
навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів
факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 “Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва” денної форми
навчання.
 
Date 2010-11-23
2010-10-21
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1907
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1907