Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-кваліфкаційного рівня "Бакалівр"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-кваліфкаційного рівня "Бакалівр"
 
Creator Огороднічук Г.М.
Постернак Л.І.
Бережнюк Н.А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до
навчального плану та програми з дисципліни "Технологія
виробництва продукції тваринництва" з врахуванням вимог
кредитно-модульної системи організації навчального процесу
(КМСОНП). Рекомендовано для студентів факультетів
економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-
кваліфікаційного рівня "Бакалавр".
 
Date 2010-11-23
2010-10-25
2007
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1928
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1928