Технологія виробництва продукції тваринництва Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-кваліфкаційного рівня "Бакалівр"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції тваринництва Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо-кваліфкаційного рівня "Бакалівр"
|
|
Creator |
Огороднічук Г.М.
Постернак Л.І. Бережнюк Н.А. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва" з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо- кваліфікаційного рівня "Бакалавр". |
|
Date |
2010-11-23
2010-10-25 2007 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1928
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1928
|
|