Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Власенко В.В.
Новгородська Н.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання
лабораторних робіт студентами денної форми навчання із
спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва»
 
Date 2010-11-23
2010-11-01
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2045
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2045