Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Бігун П.П.
Новгородська Н.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розраховані для студентів факультету технології виробництва
і переробки продукції тваринництва
 
Date 2010-11-23
2010-11-01
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2048
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2048