Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Новгородська Н.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
Date |
2010-11-23
2010-11-01 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2048
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2048
|
|