Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator П.П. Бігун
Н.В. Новгородська
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів
денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2010-11-23
2010-11-01
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2053
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2053