Якість яєць, м
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість яєць, м
|
|
Creator |
О. Т. Непорочна
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%. Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікорму для курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса. |
|
Date |
2010-12-02
2010-11-11 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2130
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2130
|
|