Запис Детальніше

Якість яєць, м

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість яєць, м
 
Creator О. Т. Непорочна
 
Subject Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки
мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%.
Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікорму для
курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса.
 
Date 2010-12-02
2010-11-11
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2130
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2130