Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
|
|
Creator |
С. О. Олійник
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м’ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
|
|
Date |
2010-11-12
2010-11-12 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2153
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2153
|
|