Запис Детальніше

Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
 
Creator С. О. Олійник
 
Subject Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м’ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
 
Date 2010-11-12
2010-11-12
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2153
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2153