Запис Детальніше

Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання соєвої пасти для м"ясо-рослинних напівфабрикатів
 
Creator В. В. Власенко
Т. В. Вовчок
 
Subject Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведено дослідження і встановлено вплив соєвої пасти на амінокислотний склад м’ясо-рослинних напівфабрикатів.
 
Date 2010-11-12
2010-11-12
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2156
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2156