Запис Детальніше

Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
 
Creator В. В. Власенко
В. А. Главатчук
 
Subject Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведено дослідження і встановлено вплив «Біовіта» та соєвого текстурату на м’ясні фарші, які сприяють одержанню високої якості м’ясопродуктів.
 
Date 2010-11-12
2010-11-12
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2158
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2158