Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
|
|
Creator |
В. В. Власенко
В. А. Главатчук |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проведено дослідження і встановлено вплив «Біовіта» та соєвого текстурату на м’ясні фарші, які сприяють одержанню високої якості м’ясопродуктів.
|
|
Date |
2010-11-12
2010-11-12 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2158
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2158
|
|