Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
|
|
Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Семко Т. М. Ткачук |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського.
|
|
Date |
2010-11-12
2010-11-12 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2160
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2160
|
|