Запис Детальніше

Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
 
Creator В. В. Власенко
Т. В. Семко
Т. М. Ткачук
 
Subject Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського.
 
Date 2010-11-12
2010-11-12
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2160
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2160