Запис Детальніше

Несучість, якість яєць і м"яса курок за дії гірчичної та гарбузової макухи

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Несучість, якість яєць і м"яса курок за дії гірчичної та гарбузової макухи
 
Creator О. Т. Непорочна
 
Subject Статті
Том. 2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва/ 2009. Випуск ?/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Використання гірчичної та гарбузової макухи і ферментного препарату Оллзайм SSF у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню продуктивності на 2,8 - 12,7%. Введення макухи до комбікорму негативно не вплинуло на смакові якості яєць та м’яса.
 
Date 2010-11-17
2010-11-17
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2185
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2185