Несучість, якість яєць і м"яса курок за дії гірчичної та гарбузової макухи
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Несучість, якість яєць і м"яса курок за дії гірчичної та гарбузової макухи
|
|
Creator |
О. Т. Непорочна
|
|
Subject |
Статті
Том. 2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва/ 2009. Випуск ?/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Використання гірчичної та гарбузової макухи і ферментного препарату Оллзайм SSF у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню продуктивності на 2,8 - 12,7%. Введення макухи до комбікорму негативно не вплинуло на смакові якості яєць та м’яса.
|
|
Date |
2010-11-17
2010-11-17 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2185
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2185
|
|