Запис Детальніше

Вступ до спеціальності «Харчові технології та інженерія». Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації ОКР – «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вступ до спеціальності «Харчові технології та інженерія». Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації ОКР – «Бакалавр»
 
Creator В.В.Власенко
М.Д.Гаврилюк
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальна дисципліна «Вступ до спеціальності Харчові технології
та інженерія» має особливе значення для ознайомлення студентів з методами
наукової діяльності й технологічними системами, формами навчання у вищих
навчальних закладах , для визначення ролі харчових технологій як науки та
галузі виробництва харчових продуктів, що є основою життєзабезпечення
людини. Дисципліна спрямована на розвиток загальної і фахової культури,
мислення, поведінки, моралі, чесного виконання службових обов’язків,
творчого відношення до справи, дотримання вимог нормативної
документації, зокрема, діючих стандартів, технологічних інструкцій,
санітарних правил при виробництві, консервуванні, зберіганні та реалізації
харчових продуктів.
Основним завданням дисципліни є ознайомлення студентів зі
змістом, структурою, формами та організацією навчальної і наукової
діяльності у вищих навчальних закладах, оволодіти методами навчання,
користування комп’ютером. Інтернетом тощо.
 
Date 2010-12-07
2010-12-07
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2325
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2325