Запис Детальніше

Біохімія м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять для студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять для студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Т.В. Шевчук
Г.М. Огороднічук
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія м’яса і
м’ясопродуктів".
 
Date 2010-12-07
2010-12-07
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2332
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2332