Біохімія м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять для студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімія м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять для студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Т.В. Шевчук
Г.М. Огороднічук |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладений матеріал лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія м’яса і м’ясопродуктів". |
|
Date |
2010-12-07
2010-12-07 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2332
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2332
|
|