Запис Детальніше

Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом
 
Creator Т. В. Шейко
Л. М. Мельник
Н. А. Жестерова
Л. С. Папіжук
 
Subject Статті
2008. № 1/ Вібрації в техніці та технологіях/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Исследована возможность использования природного дисперсного минерала – палыгорскита для адсорбции пектиновых веществ из свекольного сока с целью получения качественного концентрированного свекольного сока или сока без мякоти.
 
Date 2010-12-09
2010-12-09
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2375
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2375