Запис Детальніше

Механізація зберігання та переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 0919 «Механізація та електрифікація сільського госпо-дарства» спеціальності 7.130102 «Агрономія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Механізація зберігання та переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 0919 «Механізація та електрифікація сільського госпо-дарства» спеціальності 7.130102 «Агрономія»
 
Creator Л.В. Фіалковська
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальна дисципліна „Механізація зберігання та переробки продукції рослинництва” є важливою для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і ґрунтується на засвоєнні студентами таких дисциплін, як процеси і апарати харчових виробництв, механізація трудомістких процесів у рослинництві. Навчальна дисципліна „Механізація зберігання та переробки продукції рослинництва” передбачає виконання лабораторно-практичних занять з максимальним використанням технічних засобів навчання на базі лабораторії кафедри з урахуванням розроблених методичних посібників для високого рівня самостійної роботи студентів
 
Date 2010-12-15
2010-12-15
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2425
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2425