Запис Детальніше

Технологія переробки, зберігання продукції тваринництва (Навчальний посібник)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки, зберігання продукції тваринництва (Навчальний посібник)
 
Creator В.В. Власенко
М.Д. Гаврилюк
Т.В. Фаріонік
І.В. Березовський
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У навчальному посібнику висвітлені питання технології переробки,
зберігання і стандартизації продуктів тваринництва. Важливе місце
відводиться технології одержання, переробки, транспортування і зберігання
продуктів тваринництва. Наведено вимоги стандартів до забійних тварин, їх
переробки, визначення категорії вгодованості, фактори, що впливають на
якість м’ясопродуктів. Викладено порядок проведення контролю оцінки
якості м`яса, молока, продуктів їх переробки, яєць, риби та рибних продуктів,
меду, їх заготівля та виготовленої із них харчової і технічної продукції
відповідно до вимог діючої нормативної документації.
Посібник допоможе студентам також поглибити знання з питань
переробки м`яса, виробництва ковбасних та консервних виробів, дати оцінку
харчових властивостей виробленої продукції. Для самоконтролю знань
подано тестові питання з технології переробки, зберігання продукції
тваринництва.
Вивчення студентами основ технології переробки продуктів
тваринництва та усвідомлення необхідності дотримання стандартів при
виробництві високоякісних продуктів допоможуть успішно вирішувати
питання у їх майбутній професії.
Для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» в аграрних вищих навчальних
закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю 6.030504 «Економіка
підприємства».
 
Date 2010-12-27
2010-12-27
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2511
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2511