Технологія переробки, зберігання продукції тваринництва (Навчальний посібник)
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки, зберігання продукції тваринництва (Навчальний посібник)
|
|
Creator |
В.В. Власенко
М.Д. Гаврилюк Т.В. Фаріонік І.В. Березовський |
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У навчальному посібнику висвітлені питання технології переробки, зберігання і стандартизації продуктів тваринництва. Важливе місце відводиться технології одержання, переробки, транспортування і зберігання продуктів тваринництва. Наведено вимоги стандартів до забійних тварин, їх переробки, визначення категорії вгодованості, фактори, що впливають на якість м’ясопродуктів. Викладено порядок проведення контролю оцінки якості м`яса, молока, продуктів їх переробки, яєць, риби та рибних продуктів, меду, їх заготівля та виготовленої із них харчової і технічної продукції відповідно до вимог діючої нормативної документації. Посібник допоможе студентам також поглибити знання з питань переробки м`яса, виробництва ковбасних та консервних виробів, дати оцінку харчових властивостей виробленої продукції. Для самоконтролю знань подано тестові питання з технології переробки, зберігання продукції тваринництва. Вивчення студентами основ технології переробки продуктів тваринництва та усвідомлення необхідності дотримання стандартів при виробництві високоякісних продуктів допоможуть успішно вирішувати питання у їх майбутній професії. Для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю 6.030504 «Економіка підприємства». |
|
Date |
2010-12-27
2010-12-27 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2511
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2511
|
|