Запис Детальніше

Конярство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 6.090102 “ТВіППТ”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конярство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 6.090102 “ТВіППТ”
 
Creator Льотка Г.І.
Марценюк В.П.
Разанова О.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової
і робочої програми з навчальної дисципліни “Конярство” з врахуванням вимог
кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП).
Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 7.130200
“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 1302 “Зооінженерія”
 
Date 2010-12-27
2010-12-27
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2514
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2514