Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів факультету менеджменту (спеціальність 6.030601) Навчальний посібник
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів факультету менеджменту (спеціальність 6.030601) Навчальний посібник
|
|
Creator |
Постернак Л.І.
Огороднічук Г.М. Шевчук Т.В. Кучерявий В.П. |
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Посібник складений за діючою програмою. При вивченні дисципліни студенти ознайомлюються з основами різних технологій виробництва продукції тваринництва. Розраховані на студентів факультету менеджменту. |
|
Date |
2010-12-27
2010-12-27 2010 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2518
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2518
|
|