Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів факультету менеджменту (спеціальність 6.030601) Навчальний посібник

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів факультету менеджменту (спеціальність 6.030601) Навчальний посібник
 
Creator Постернак Л.І.
Огороднічук Г.М.
Шевчук Т.В.
Кучерявий В.П.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Посібник складений за діючою програмою. При вивченні
дисципліни студенти ознайомлюються з основами різних технологій
виробництва продукції тваринництва.
Розраховані на студентів факультету менеджменту.
 
Date 2010-12-27
2010-12-27
2010
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2518
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2518