Запис Детальніше

Якість продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності
 
Creator В. В. Шестопал
А. Г. Мазур
 
Subject Статті
2009. Випуск 5/ Економічні проблеми розвитку аграрного виробництва в регіоні/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Визначено поняття якості та конкурентоспроможності продукції. Розглянута система і зміст показників якості продукції підприємства та висвітлений багатоспрямований вплив підвищення якості і конкурентоспроможності на виробництво та імідж аграрних підприємств.
 
Date 2011-01-18
2011-01-18
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2679
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2679