Запис Детальніше

Сутність конкурентоспроможності продукції та шляхи її підвищення в підприємствах АПК.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сутність конкурентоспроможності продукції та шляхи її підвищення в підприємствах АПК.
 
Creator А. В. Гончарук
Н. Ю. Фіщук
 
Subject Статті
2010. Випуск № 6/ Економічні проблеми розвитку аграрного виробництва в регіоні/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У статті розглянуто сутність поняття конкурентоспроможність продукції. Обґрунтовано основні складові конкурентоспроможності. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції в аграрному секторі.
 
Date 2011-01-25
2011-01-25
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2747
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2747