Запис Детальніше

Зберігання та контроль якості кормів. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців напряму 7 130201Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання та контроль якості кормів. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців напряму 7 130201Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "
 
Creator Панько В.В.
Сироватко К.М. Суховуха С. М.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Тимчасова навчальна програма містить структуру курсу за всіма
видами робіт (лекції, лабораторні заняття та самостійна робота).
Призначена для використання студентами спеціальності 7.130201
"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
 
Date 2011-02-18
2011-02-18
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/2906
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=2906