Зберігання та контроль якості кормів. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців напряму 7 130201Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зберігання та контроль якості кормів. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців напряму 7 130201Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "
|
|
Creator |
Панько В.В.
Сироватко К.М. Суховуха С. М. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Тимчасова навчальна програма містить структуру курсу за всіма видами робіт (лекції, лабораторні заняття та самостійна робота). Призначена для використання студентами спеціальності 7.130201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" |
|
Date |
2011-02-18
2011-02-18 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2906
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2906
|
|