Запис Детальніше

Вплив різних способів підготовки натурального зерна сої на продуктивність та перетравність раціонів у високопродуктивних корів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив різних способів підготовки натурального зерна сої на продуктивність та перетравність раціонів у високопродуктивних корів
 
Creator В. С. Бомко
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На підставі даних, отриманих під час проведення науково-господарського досліду, доведено, що найкращий вплив серед досліджуваних способів підготовки натурального зерна сої до згодовування на продуктивність і перетравність поживних речовин кормів високопродуктивними коровами є пробуджене зерно сої до проростання та замочуване в молочній сироватці з подальшим екструдуванням.
 
Date 2011-04-27
2011-04-27
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3145
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3145