Вплив різних способів підготовки натурального зерна сої на продуктивність та перетравність раціонів у високопродуктивних корів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив різних способів підготовки натурального зерна сої на продуктивність та перетравність раціонів у високопродуктивних корів
|
|
Creator |
В. С. Бомко
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На підставі даних, отриманих під час проведення науково-господарського досліду, доведено, що найкращий вплив серед досліджуваних способів підготовки натурального зерна сої до згодовування на продуктивність і перетравність поживних речовин кормів високопродуктивними коровами є пробуджене зерно сої до проростання та замочуване в молочній сироватці з подальшим екструдуванням.
|
|
Date |
2011-04-27
2011-04-27 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3145
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3145
|
|