Запис Детальніше

Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м"яса свиней

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м"яса свиней
 
Creator Л. В. Пірова
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вивчено вплив селеніту натрію (0,2 мг/кг сухої речовини) та сел-плексу (0,2; 0,3; 0,4 мг/кг сухої речовини) на хімічний склад м"яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел-плексу у кількості 0,3–0,4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м"ясі вмісту заліза на 23,1–26,9 %, міді – на 25,6–26,8, цинку – на 20,8–21,3 % та зниженню вмісту кадмію на 29,7–35,1 %, свинцю – на 14,0–16,3 % і ртуті – на 18,8–19,2 %.
 
Date 2011-04-28
2011-04-28
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3174
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3174