Запис Детальніше

Ефективність використання концентратних добавок фірми "SANO" при виробництві яловичини

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання концентратних добавок фірми "SANO" при виробництві яловичини
 
Creator Т. П. Сидорчук
В. І. Драбаніч
П. П. Бігун
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У статті приведені результати дослідження впливу концентратної добавки фірми «SANO» на фізико-хімічні показники якості м"яса бугайців симентальської породи. Установлено , що концентратна добавка позитивно впливає на збільшення вмісту білка, жиру та сухої речовини. Відмічено збільшення виходу м"язової, жирової тканин та зменшення виходу кісткової тканини. Крім того у м"ясі збільшується вміст мікроелементів заліза, міді, цинку, марганцю та кобальту.
 
Date 2011-05-04
2011-05-04
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3183
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3183