Ефективність використання концентратних добавок фірми "SANO" при виробництві яловичини
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність використання концентратних добавок фірми "SANO" при виробництві яловичини
|
|
Creator |
Т. П. Сидорчук
В. І. Драбаніч П. П. Бігун |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У статті приведені результати дослідження впливу концентратної добавки фірми «SANO» на фізико-хімічні показники якості м"яса бугайців симентальської породи. Установлено , що концентратна добавка позитивно впливає на збільшення вмісту білка, жиру та сухої речовини. Відмічено збільшення виходу м"язової, жирової тканин та зменшення виходу кісткової тканини. Крім того у м"ясі збільшується вміст мікроелементів заліза, міді, цинку, марганцю та кобальту.
|
|
Date |
2011-05-04
2011-05-04 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3183
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3183
|
|