Запис Детальніше

Використання нових фітосиропів в технології кисломолочних напоїв з маслянки

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нових фітосиропів в технології кисломолочних напоїв з маслянки
 
Creator Ю. Р. Гачак
В. О. Наговська
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розглядається питання застосовування вітчизняних фітосиропів "Шипшиновий з горобиною" та "М’ята" в якості солодких наповнювачів в технології кисломолочних напоїв з маслянки. Вивчено, розроблено рецептуру даних кисломолочних напоїв та запропоновано для виробництва з метою розширення вітчизняного асортименту продуктів лікувально-профілактичного призначення.
 
Date 2011-05-11
2011-05-11
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3228
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3228