Запис Детальніше

Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування
 
Creator С. О. Олійник
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Доведено, що вирощування бугаців української м"ясної, світлої аквітанської та сірої української порід за новою низьковитратною технологією збільшує питому вагу білку у їстівних частинах їх тіла на 2,31-9,64г (Р<0,05) та сприяє отриманню більш високоякісних харчових продуктів у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній системі вирощування.
 
Date 2011-05-12
2011-05-12
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3237
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3237