Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування
|
|
Creator |
С. О. Олійник
|
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Доведено, що вирощування бугаців української м"ясної, світлої аквітанської та сірої української порід за новою низьковитратною технологією збільшує питому вагу білку у їстівних частинах їх тіла на 2,31-9,64г (Р<0,05) та сприяє отриманню більш високоякісних харчових продуктів у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній системі вирощування.
|
|
Date |
2011-05-12
2011-05-12 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3237
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3237
|
|