Проблема якості та безпеки продуктів харчування в Україні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблема якості та безпеки продуктів харчування в Україні
|
|
Creator |
І. М. Турчин
Н. Б. Сливка |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Якість, як категорія, є національною ідеєю всіх розвинутих країн світу. Стосується це будь-якої продукції, послуг, соціального забезпечення, всіх сфер діяльності людини в цілому. Проблема якості продукції та послуг українського виробника відіграє першочергову роль у визначенні рівня життя в країні, її конкурентоспроможності на міжнародному ринку, стабільності національної валюти, тобто є чинником національної безпеки.
|
|
Date |
2011-05-12
2011-05-12 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3239
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3239
|
|