Изучение применения высокого давления как экологически безопасного способа обработки пищевых продуктов
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изучение применения высокого давления как экологически безопасного способа обработки пищевых продуктов
|
|
Creator |
П. В. Шелихов
А. Д. Гладкая И. А. Сасина |
|
Subject |
Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розглянуто використання високого тиску для збільшення терміну зберігання без змін показників якості харчових продуктів. Запропоновано використання даного способу обробки в якості натуральної, екологічно чистої технології.
|
|
Date |
2011-05-12
2011-05-12 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3240
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3240
|
|