Запис Детальніше

Изучение применения высокого давления как экологически безопасного способа обработки пищевых продуктов

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изучение применения высокого давления как экологически безопасного способа обработки пищевых продуктов
 
Creator П. В. Шелихов
А. Д. Гладкая
И. А. Сасина
 
Subject Статті
2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розглянуто використання високого тиску для збільшення терміну зберігання без змін показників якості харчових продуктів. Запропоновано використання даного способу обробки в якості натуральної, екологічно чистої технології.
 
Date 2011-05-12
2011-05-12
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3240
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3240