Вплив пробіотика на якість м"яса курчат-бройлерів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пробіотика на якість м"яса курчат-бройлерів
|
|
Creator |
Ю. М. Подолян
|
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 6(46)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дослідженнями встановлено, що використання пробіотика у годівлі курчат-бройлерів позитивно впливає на якість м"яса і вміст жирних кислот у м"язах.
|
|
Date |
2011-05-30
2011-05-30 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3260
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3260
|
|