Запис Детальніше

Вплив пробіотика на якість м"яса курчат-бройлерів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пробіотика на якість м"яса курчат-бройлерів
 
Creator Ю. М. Подолян
 
Subject Статті
2011. Випуск 6(46)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дослідженнями встановлено, що використання пробіотика у годівлі курчат-бройлерів позитивно впливає на якість м"яса і вміст жирних кислот у м"язах.
 
Date 2011-05-30
2011-05-30
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3260
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3260