Запис Детальніше

Забійні та фізико-хімічні якості свиней залежно від технології виробництва свинини

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забійні та фізико-хімічні якості свиней залежно від технології виробництва свинини
 
Creator М. Г. Повод
 
Subject Статті
2011. Випуск 9(49)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вивчено залежність забійних якостей, морфологічного складу туш свиней, фізико-хімічних властивостей та хімічного складу м"яса, вирощених за різних технологій виробництва свинини. Встановлено відсутність впливу технології виробництва на забійні якості відгодівельного поголів"я. Відмічено відносне підвищення виходу сала в тушах свиней, вирощених з використанням глибокої незмінної підстилки. Виявлено тенденцію до покращення якості м’яса в тушах свиней, що відгодовувалися з використанням глибокої незмінної підстилки, як при однофазній технології, так і при трифазній. Встановлено достовірне збільшення вмісту жиру та відповідне зниження вмісту вологи поряд із збереженням високого рівня протеїну в м"ясі свиней які відгодовувались в ангарах на глибокій незмінній підстилці.
 
Date 2011-06-07
2011-06-07
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3308
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3308