Забійні та фізико-хімічні якості свиней залежно від технології виробництва свинини
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Забійні та фізико-хімічні якості свиней залежно від технології виробництва свинини
|
|
Creator |
М. Г. Повод
|
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 9(49)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Вивчено залежність забійних якостей, морфологічного складу туш свиней, фізико-хімічних властивостей та хімічного складу м"яса, вирощених за різних технологій виробництва свинини. Встановлено відсутність впливу технології виробництва на забійні якості відгодівельного поголів"я. Відмічено відносне підвищення виходу сала в тушах свиней, вирощених з використанням глибокої незмінної підстилки. Виявлено тенденцію до покращення якості м’яса в тушах свиней, що відгодовувалися з використанням глибокої незмінної підстилки, як при однофазній технології, так і при трифазній. Встановлено достовірне збільшення вмісту жиру та відповідне зниження вмісту вологи поряд із збереженням високого рівня протеїну в м"ясі свиней які відгодовувались в ангарах на глибокій незмінній підстилці.
|
|
Date |
2011-06-07
2011-06-07 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3308
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3308
|
|