Запис Детальніше

Спосіб підвищення якості м"яса курчат-бройлерів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб підвищення якості м"яса курчат-бройлерів
 
Creator В. П. Бородай
А. І. Вертійчук
В. В. Мельник
Н. П. Пономаренко
 
Subject Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведено результати оцінки якості м"яса курчат-бройлерів, яким згодовували фітопрепарат із чорнобривців.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3329
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3329