Запис Детальніше

Вплив пробіотику "Байкал ЕМ 1" на якісні показники м"яса качок

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пробіотику "Байкал ЕМ 1" на якісні показники м"яса качок
 
Creator Л. С. Патрєва
Т. В. Шевченко
 
Subject Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що використання пробіотику «Байкал ЕМ 1» при вирощуванні каченят до 7-тижневого віку позитивно впливає на життєздатність та основні показники м"ясної продуктивності каченят, зменшує вміст жиру в тушках.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3335
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3335