Вплив пробіотику "Байкал ЕМ 1" на якісні показники м"яса качок
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пробіотику "Байкал ЕМ 1" на якісні показники м"яса качок
|
|
Creator |
Л. С. Патрєва
Т. В. Шевченко |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено, що використання пробіотику «Байкал ЕМ 1» при вирощуванні каченят до 7-тижневого віку позитивно впливає на життєздатність та основні показники м"ясної продуктивності каченят, зменшує вміст жиру в тушках.
|
|
Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3335
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3335
|
|