Запис Детальніше

Амінокислотний вміст м"яса курчат-бройлерів під впливом пробіотика "Ентеро-актив"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний вміст м"яса курчат-бройлерів під впливом пробіотика "Ентеро-актив"
 
Creator Ю. М. Подолян
 
Subject Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Експереметально встановлено, що використання різних доз пробіотичної добавки "Ентеро-актив" справляє позитивний вплив на вміст амінокислот у м"ясі курчат-бройлерів. Зокрема, у грудних та стегнових м"язах птиці підвищується рівень більшості незамінних амінокислот. Таким чином, споживання бройлерами пробіотика з комбікормом сприяє підвищенню якості м"яса.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3337
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3337